Izvor:
14.08.2019 u 21:31
0

SAVETI ZLATA VREDNI: „Novajlije“ sa ODUŠEVLJENJEM pozdravile ISKUSNE RIJALITI IGRAČE! (FOTO)

Učesnici "Novajlija" su večeras posebno raspoloženi, budući da su ove noći specijalni gosti iskusni rijaliti igrači Ivan Marinković i Jelena Ilić.

Naime, stanari ovog zabavno-humorističkog programa oduševili su se kada su ugledali ovaj intrigantni ljubavni par, od kojih mogu mnogo toga da nauče s obzirom na to da je cilj ovih takmičara ulazak u "Parove 8".

– Iskreno imam malu tremu. Ovde je baš slatko, i lepo. Šta god želite možete da nas pitate – otvorena je atraktivna Ilićeva.

– Čudno mi je zato što je tiha atmosfera – rekao je Marinkovića.

– Očekivali smo nekog veselijeg – ubacio se Lil Brox, suprotstavivši se iskusnom Ivanu.

– Čuo sam da nas često pominjete ovde – konstatovao je Marinković.

Pozdravi koje dobijate od nas, značiće vam dalje, budući da to znači da ste se izdvojili. Treba posvetiti pažnju tim ljudima koji su vas podržavali počeo je sa savetima uvek britak na jeziku Ivan.

Nema sumnje da će ova emisija biti veoma zanimljiva.

Ostanite uz "Novajlije".

Sve vesti iz večerašnje emisije možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter