Izvor:
21.08.2019 u 06:00
0

VELIBOR I BIMI, OČI U OČI: OVO JE PRVI PUT DA PRIČAJU O SE*SU U IZOLACIJI! (VIDEO)

ALEKSA KALIČANIN: Saška je mrtva za mene, neću je pogledati do kraja rijalitija! (VIDEO)

Učesnici rijaliti šou programa "Novajlije" Velibor Despotović i Biljana Bimi, žestoko su se sukobili pred kamerama Happy portala! Naime, on je rekao da su možda imali se*s u izolaciji što je nju potpuno izbacilo iz takta!

RADOVAN TIGAR: Kajem se zbog svega što sam uradio, OVO sebi nikada neću oprostiti! (VIDEO)

Međutim, on je pokušao da izbegne konkretan odgovor a kako su njih dvoje prestali da razgovaraju još pre dve nedelje, Bimi nije želela to da toleriše pa je na sve načine pokušavala da izvuče odogovor koji je istinit! Kako je sve izgledalo pogledajte u našem prilogu!

ROĐENA SESTRA MU UNIŠTAVA VEZU: Marinkoviću je NOŽ U LEĐA zabola osoba od koje je to najmanje očekivao, a onda mu je MISTERIOZNA ŽENA ZAKUVALA ČORBU!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter