Izvor:
21.08.2019 u 10:17
0

HAOS U SARAJEVU: UČESNIKU RIJALITI ŠOU PROGRAMA ZAPALJEN STAN?! (FOTO)

ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA: ONA JE MOJA DRUGARICA, KAKO MOŽEŠ TO DA MI RADIŠ?! (VIDEO)

Učesniku rijaliti šou programa "Novajlije" Mustafi Bašaliji sinoć je zapaljen stan u Sarajevu u naselju Dobrinja na broju 3. Prema pisanju tamošnjih medija mladi učesnik je spominjao neke ljude koji nisu želeli da se zna za njih, pa je ovo protumačeno kao osveta!

VELIBOR I BIMI, OČI U OČI: OVO JE PRVI PUT DA PRIČAJU O SE*SU U IZOLACIJI! (VIDEO)

Za sada nema zvanične potvrde iz policije što se tiče ove infomacije. Podsetićemo vas da se ulaskom u rijaliti Mustafa nada da će mu se život promeniti nabolje i da će biti uspešan. Takođe se nada da će mu se želje ostvariti te da će postati javna ličnost.

ALEKSA KALIČANIN: Saška je mrtva za mene, neću je pogledati do kraja rijalitija! (VIDEO)

U rijalitiju je često spominjao da je odrastao bez oca i da mu je bilo jako teško zbog toga. Nedostajala mu je očinska figura i sa te strane nije imao mušku podršku. Po svemu sudeći, i zaljubio se u svoju cimerku Kristinu!

Izvor: Avaz.ba
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter