Izvor:
27.08.2019 u 13:31
0

KRISTINA I SANDRA POTPUNO ISKRENO: DRUŽIMO SE ALI PAMTIMO SVE RUŽNE STVARI! (VIDEO)

SRAMNA ISTINA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Marjanovićeva iznela SOČNE DETALJE O SAŠKI pred milionskim auditorijumom, UČESNICIMA VILICE PALE DO PODA!

Učesnice rijaliti šou programa "Novajlije" Sandra Todić i Kristina, po prvi put su nakon sukoba sele pred kamere Happy portala! Naime, one nisu mogle da sakriju svoje razočarenje zbog svega što se desilo između njih dve, ali takođe su spremne da nastave svoje druženje u okviru rijalitija jer su kako kažu upućene jedna na drugu!

"GORA SI NAPOLJU NEGO U RIJALITIJU": Aleksandra ukazala Saški na OZBILJAN PROBLEM, a onda je rijaliti veteranka OPLELA PO NJOJ! ŠOK!

Prijateljstvo koje su negovale raspalo se zbog muškaraca u vili, ali i nominacija koje su zapravo pokazale pravo stanje! O čemu su sve pričale pogledajte u našem video prilogu!

KADRA JOJ JE SLOMIO SRCE, A ONDA JE PROGOVORILA O TOME: Aleksandra otvoreno priznala U KAKVOM JE ODNOSU SA ELVINOM, a onda je pomenula i SVOG DEČKA! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter