Izvor:
20.08.2016 u 00:22
0

ŽIVOTNA DRAMA EME LAPIN: Marko Perović je psihopata, pretio mi je da će…

Pevačica Ema Lapin otvorila je dušu našem portalu i objasnila kako stoji u ljubavi, kao i da li se čula sa bivšim dečkom Markom Perovićem kada je izašao iz rijaliti programa "Parovi".

U ljubavi sam ispunjena, ali ne želim o svom dečku da pričam javno. Što se tiče Marka, on je moja prošlost, ne želim ni da pričam o njemu. Mene je sramota da me sa njim povezuju, on je najveća greška u mom životu. Obilo mi se u glavu što sam mu pomogla, a želim mu svu sreću. Svašta mi je loše uradio, ukrao mi je pare i duguje baš dosta, zdravlje mi je ugrozio… Pre "Parova" sam znala ko je on, ali sam morala da se pretvaram jer je psihopata, pretio mi je da će me ubiti. Glumila sam pred porodicom, nikom nisam smela da kažem – pričala je Ema, a zatim je nastavila:

Više puta je pokušavao da se pomiri sa mnom zbog novca, ne želim nikakav kontakt sa njim, napisala sam mu u poruci da ću možda početi da ga poštujem ako vrati sve što mi je uzeo. On nikada neće priznati to što je uradio, to je njegova sramota. On je preda mnom glumio ljubav zbog koristi i interesa, da bih ga izdržavala. Varao me je, ali znala sam da je loš čovek, da je lopov, prevarant, ali iskreno sam mogla da tvrdim da me nikada nije prevario. Tu sam obmanula u proceni. Nisam mogla da ga ostavim jer mi je svaki put pretio – bila je iskrena pevačica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter