Izvor:
20.08.2016 u 00:44
0

KO PRIČA ISTINU, A KO LAŽE: Marko odgovorio na Emine reči i otkrio šokantnu informaciju!

Strasti između Eme Lapin i Marka Perovića se ne smiruju s obzirom na to da i dalje pričaju jedno o drugom pogrdne reči. Tako je pevačica izjavila da je Perović psihopata i da je morala da se pretvara, a više o tome pročitajte OVDE.

Međutim, na njenu izjavu da joj je Marko upropastio život, Crnogorac je rekao kako je u stvari suprotno.

Ema je samu sebe upropastila, gledajte je na šta liči. Da mene nema, ne bi ni ovde došla, preko mene hoće marketing. Ona meni ima što šta da vrati, a ne ja njoj. Da mene nije bilo, ne bi ni nje bilo, ima sedam-osam pesama preko mojih leđa. Auto je moj uzela, džipa, eto ga, vozi se. Videli smo se u "Kasini", popili pićence i tako. Mladen je bio sa nama i konobar mogu da potvrde – bio je ozbiljan Marko.

Inače, Ema je izjavila da joj je Marko pisao, ali nije rekla da su se videli, dok Crnogorac tvrdi suprotno. Ko govori istinu, a ko laže – ne znamo, ali svakako da će se o njima dvoma još pisati.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter