Izvor:
20.08.2016 u 14:35
0

DA LI JE RAZLOG RUŽICA? Zorica KAZNILA Gasttozza na NAJGORI mogući način! (FOTO)

Poznato je da Nenad Marinković Gasttozz nema vozačku dozvolu, te da ga Zorica vozi gde treba. To je bio i jedan od razloga što su ga mnogi zafrkavali u vili "Parova" da zavisi od nje, a "muškarac je koji ne zna da vozi".

Kada Zorica neće ili ne može da ga vozi na neko mesto, Nenad mora da upotrebi rezervni plan – mora da koristi gradski prevoz. Stoga je on otišao na Birfest gradskim, a to je i zabeležio fotografijom koju je postavio na Fejsbuku.

Da li ga je Zorica kaznila ili zbog posla u "Butiku lepote" nije imala vremena da ga odveze, ne znamo, ali svakako da mu ništa neće faliti od jedne vožnje autobusom.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Nenad Marinkovic Gasttozz – Pobednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter