Izvor:
20.08.2016 u 16:13
0

NE ŽELI DA ČUJE ZA NJU: Evo šta je Ružica uradila, pa je Tijana Ajfon BESNA!

Popularna starleta Tijana Ajfon gostovala je u specijalnoj emisiji "Upoznajte Parove", pa je spomenula Ružicu Veljković, pobednicu četvrte sezone rijaliti programa, a više o tome pogledajte OVDE.

Naime, ona je u studiju sa setom govorila o svojoj bivšoj drugarici Ružici, ali i dalje nije navela razlog njihove svađe.

Nikad u životu nisam ništa loše uradila, ali ne želim da pričam sa njom jer me je puno povredila. Kad pogledate, ne postoji razlog što mi ne pričamo, ali ja ne želim da pričam o njoj – izjavila je ona.

Marko Perović koji je takođe bio gost u emisiji rekao je da će učiniti sve da se nekadašnje drugarice pomire.

Ja ću da ih spojim, ima obe da ih dovedem ovde, pa da svi gledaju taj susret – rekao je on. Da li će se bivše drugarice pomiriti – ne znamo, ali deluje da je Tijani žao što više nije u kontaktu sa Veljkovićevom.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ticamaksimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter