Izvor:
26.07.2018 u 06:05
0

VESELA DOMAĆICA: Bivša učesnica „PAROVA“ se uhvatila METLE! (FOTO)

Nakon izlaska iz najvelelepnije vile ,,Parova" njih dvoje rešili su da se skrase i skuće. Tokom učešća u rijalitiju bili smo svedoci i žučnih rasprava, svađa, ali na kraju je ljubav pobedila, te su je oni ovekovečili burmama i brakom.

Dalila i Dejan Dragojević po izlasku iz vile odlučili su za još jedan korak ka ostvarivanju porodice, a to je kupovina kuće. Proteklih nedelja zaljubljena smo pratili u korak, od kupovine nameštaja do biranja boja za zidove.

Međutim, radovi se privode kraju, vreme je da se ,,udari glanc" na sve i da u svom ljubavnom gnezdu naprave prinovu.

Dejan se na svom Instagram profilu pohvalio da njegova žena, Dalila vredno radi, te da se uhvatila metle i zadaje završnicu na sve to.

Bračni par koji ne silazi sa naslovnih strana, ni interesovanja medija, vredno radi na formiranju porodične kuće, a verujemo da ćemo biti pozvani na proslavu i prvi vam preneti utiske iz toplog doma Dragojević.

Do tada, pratićemo svaki njihov korak i obaveštavati vas o svim novostima u njihovim životima.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/deja_android

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter