Izvor:
31.07.2018 u 16:53
0

EKSKLUZIVA: ZA SEBE KAŽE DA JE LUDA! POGLEDAJTE I ZBOG ČEGA!

Tokom emisije, Teodora Radoičić, koja je u ljubavnoj romansi sa pobednikom šeste sezone ,,Parovi" i dobitnik duple krune, Nenadom Marinković Gasttozzom, predstavila je ekskluzivno samo za Hepi televiziju da je snimila pesmu sa jendim od poznatijih repera na našoj muzičkoj sceni.

Pesma izlazi u septembru, samo nisam još odredila tačan datum, ali pesme će se zvati "luda", pisana je po mom životu i to je sve što mogu da ti kažem – izjavila je Tea, te je Anđela ,,vrbovala" da zbog promocije nove pesme uđe i u sedmu sezonu ,,Parova" za koju je otvoren kasting i za vas dragi čitaoci – Nemoj da me vrbuješ, čim sam te videla, znala sam da ćeš to uraditi – šaljivo je odgovorila Radoičićeva.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter