Izvor:
31.07.2018 u 17:05
0

OTKRILA KO NIJE BIO UZ NJU: TEODORA RAZOČARANA U NJEGA! (FOTO)

Voditeljka je predstavila i drugu, prelepu gošću Kristinu Marić, koja je pohvalila i Anđelu i Teodoru, te se osvrnula da je oduševljena pozivom na Hepi televiziju i dodaje da se rado odazvala istom.

Anđela Lakićević, u emisiji ,,Upoznajte parove" upitala je Teodorou Radoičić ko je to ko joj nije pružio podršku tokom snimanja pesme koju je najavila za septembar.

Prvo se zahvalila ljudima koji su je podržali u projektu, a onda se izjavila ko je to nije podržao u pravljenu pesme:

Veliki udarac za mene bio je jer se nije javio, a mnogo mi znači, mnogo me je zabolelo jer sam očekivala da će biti tu. Upitanju je Nenad, teško sam podnela, ali nema veze, razumem da je i on u haosu – sa tužnim izrazom na licu pričala je Tea.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter