Izvor:
01.08.2018 u 06:19
0

MLADEN LJUBOMORAN: Nina objavila sa kim sada deli KREVET!

Mladen Vuletić i Nina Prlja, bivši učesnici najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu, "Parovi", intrigantni par iz najvelelepnije vile koji je svakodnevno pod budnim okom medija.

Oni su svoju burnu vezu krunisali brakom u rijalitiju i time pokazali da i pored žučnih raspava i teških reči, ljubav pobeđuje.

Jedno je sigurno, a to je da ovaj par nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Gde god da se pojave, glavna su atrakcija i tema, bilo da su se pojavili zajedno ili odvojeno.

Iako su im mnogi prognozirali raskid, a po izlasku iz vile i razvod braka, Mladen i Nina dokazuju suprotno, a svoje verne pratioce obraduju svaki dan fotografijama na društvenim mrežama.

Naime, koliko uživaju u ljubavi, svedoče i fotografije na kojima se ne odvajaju.

Nina je na svom instagram profilu obavestila svoje fanove da je otišla na Zlatibor kako bi se odmorila u društvu svog izabranika.

Ne sumnjamo da uživaju na jednoj od najlepših planina Srbije i željno iščekujemo nove zajedničke fotografije.

Ostanite uz Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto:instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter