Izvor:
01.08.2018 u 14:06
0

I NAKON 7 MESECI SU ZAJEDNO: CIMERI IZ VILE PROSLAVILI KADA SU SE PVI PUT POLJUBILI! Pogledajte šta joj je poklonio! (FOTO)

Mladen Vuletić mnogo se pomučio kako bi pridobio ljubav i nežnost Nine Prlje, te je njihov odnos krunisan brakom u najvelelepnijoj vili ,,Parova"!

Iako su pod budnim okom javnosti, zaljubljeni golupčići non – stop objavljuju fotografije iz života, a mi vam uredno prenosimo sve zanimljivosti o njima.

Naime, prošle večeri njih dvoje su bili u restoranu, gde su proslavili početak njihove romanse.

Mladen je objavio fotografiju gde razmenjuje poljupce sa zanosnom brinetom, uz komentar – Danas je 7 meseci od kad sam je poljubio u usta

Iako su mnogi prognozirali raskid, zgodni stanovnik vile obasipa svaki dan pažnjom svoju voljenu.

Dok sa druge strane, Nina se pohvalila svojim pratiocima da je od svog verenika dobila poklon, te je odmah to okačila na druđtvene mreže, a s obzirom da zna njen ukus, ne sumnjamo da je pogodio pravu stvar.

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter