Izvor:
02.08.2018 u 16:07
0

NEKADAŠNJI RIVALI ZAJEDNO U STUDIJU: Ne propustite još jednu emisiju „Upoznajte parove“, jer večeras dolaze ONI!

U dobro poznatom terminu od 18:30 čeka vas uvek nasmejano lice , voditeljka Anđela Lakićević.

Ovog puta ugostiće one koje ste vi tražili, a to su Milutin Radosavljević Mili, Ivan Marinković, Stefan Stojanović; Nikola Simonović, ali i jednu damu Vesnu Versaći.

Pored tema o svim novostima i intrigama koje se dešavaju u njihovim životima, slikom će se spuštati i u tropski rijaliti ,;Letnji kamp" gde će gosti moći da postave pitanja kamperima, te da sa njima prodiskutuju o najaktuelnijim stvarima koje su se desile u kampusu.

Emisija obećava nezaboravan provod, ostanite uz televiziju Happy i saznajte šta se sve to desilo nakon završetka šeste sezone najvelelepnije vile.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter