Izvor:
03.08.2018 u 09:49
0

SVAKA ČAST: Anamarija Džambazov pokazala koliko je HUMANA! Njen postupak ODUŠEVIO je mnoge!(FOTO)

Učesnica rijaliti programa "Parovi", Anamarija Džambazov ostala je upamćena kao vrlo kontroverzna, ali i vrlo emotivna osoba.

Svi znamo da je vrlo rano ostala bez oba roditelja, kao i da je život nije mazio.

Prolazeći jednom od poznatih ulica glavnog grada, Anamarija se saosetila sa devojčicom na koju je naletela, te je osetila potrebu da joj pruži podršku i pozove ljudi da joj pomognu.

Anamarija je još jednom pokazala da ima veliko srce, kada je objavila fotografiju na svom instagram profilu i napisala sledeće:

– Ne stavljam ovu sliku da bi se hvalila koliko sam humana, nego da bi vas zamolila ukoliko vidite ovu djevojcicu, sa ovim malim psićem da im pružite ruku pomoći…inace ona obožava šminku – napisala je Anamarija.

Happytv.rs
Foto: Instagram/dzambazovanamarija_fancy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter