Izvor:
06.08.2018 u 20:39
0

MAMI UZDAHE: Zavodljiva Nina ostavila sve bez daha! (FOTO)

Kontroverzna učesnica šeste sezona rijalitija "Parovi" Nina Prlja je tokom svog boravka u vili često znala da naglasi kako se dosta ugojila, ali to je sada prošlost.

Naime, Nina važi za vrlo zgodnu i atraktivnu Beograđanku za kojom su mnogi muškarci sekli vene i želeli je za sebe ali samo on je uspeo da je potpuno osvoji pa čak odvede i pred oltar u najpoznatijoj vili na Balkanu.

Ljubav Mladena Vuletića i Nine započeta je u rijalitiju, odolela je mnogim iskušenjima i oni su svoju romansu nastavili i van "Parova".

Nina sada uživa u srećnoj vezi a uveliko radi i na svom fizičkom izgledu. Ona se posvetila vraćanju stare linije, ali i sada izgleda božanstveno.

Atraktivna brineta objavila je fotografiju u izazovnoj haljini, te da je spremna za nezaboravan provod u prestoničkim klubovima.

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instargam / nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter