Izvor:
22.08.2016 u 18:06
0

GASTTOZZE, OVO JE OSOBA KOJA ŠIRI LAŽI O TEBI: Hoće li pobednik treće sezone „Parova“ KONAČNO poverovati ?

Zahvaljujući svom vrcavom humoru i tome što je uvek raspoložen za neverovatan šou, Nenad Marinković Gasttozz iz dana u dan ima sve više fanova, koji na sve načine pokušavaju da ga zaštite od laži, koje se o njemu u poslednje vreme plasiraju na svakom koraku.

Tako, njegove "Burazengije", neprestano pišu na društvenim mrežama, nadajući se da će Gastoz to videti, pročitati i shvatiti istinu.

Gasttozze, mi te volimo, imašnajlepše plavo oko, ali, ako ti svi govore da je neko loš, a samo ti misliš da je dobar,makar razmisli o onoeme što čuješ – napisao je jedan fan.

Drugi je bio oštar i dirketan:

Pratim te odavno. Gledao sam sve tvoje klipove na ju tjubu. Nisam spavao noićima dok si bio u "Parovima". Čiste si duše i zaslužuješ da te ljudi vole. I zbog toga, što te volim želim iskreno da ti kažem:laži o tebi širi niko drugi, nego – Zorica Dukić. Ona dojavljuje dečku koji je radio u njenom salonu, a on dalje širi preko svojih kompanjona na portale i novine. Ona im javlja gde da dođu da te slikaju. Ona im kaže kad okačiš neki video ili sliku, koja može da te kompromituje. I ona radi direktno protiv tebe. Išla je toliko daleko da javlja novinarima da zbog tvojih udaraca više ne nosi pantalone, jer krije modrice, a onda se slikala kako vozi u šortsu. Možeš me blokirati, ali ja ću i dalje ceniti tvoj humor i tvoju dobrotu i moliću se da shvatiš ko je tvoj najveći neprijatelj.

Ovakvih postova se na društvenim mrežama pojavilo na stotine. I, dok Gastoz misli da su svi ljubomorni na njegovu lepu devojku, možda je krajnje vreme da otvori oči i sagleda istinu. Ili, da je makar pita: Zorice, zbog čega ovo radiš?

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter