Izvor:
08.08.2018 u 14:36
0

DALILA SE PODSETILA NAJVAŽNIJEG DANA U SVOM ŽIVOTU: Nećete verovati o čemu se radi! (FOTO)

Supružnici Dejan i DalilaDragojević su tokom svog boravka u vili ali i van nje pokazali da im niko ne može ništa a pogotovo ne njihovoj ljubavi.

Oni se vole kao i prvog dana a kako vrme odmiče ljubav je izgleda sve snažnija. Od izlaska iz najpoznatije vile na Balkanu "Parovi" Dalila ne prestaje da obaveštava fanove svojim aktivnostima iz privatnog života.

Naime ona i Dejan svaki slobodan ternutak koriste kako bi posvetili pažnju jedno drugom pa su se tako odlučili da posete grad u kome je Dejan zaprosio Dalilu.

Ona je na društvenoj mreži okačila fotografiju sa mesta na kome je prošle godine izgovorila sudbonosno DA svom dragom Dejanu.

Happytv.rs
Foto: Instagram- Dalila

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter