Izvor:
11.08.2018 u 23:19
0

EKSKLUZIVNO! OVO JE ISTINA O MILIJEVOM NAPADU NA MARIJUNU!

Jedan od najlepših ljubavnih parova, tokom šeste sezone najgledanije zabavno-humorističke serije "Parovi", svakako su bili Milutin Radosavljević – Mili i Marijana Marković.

Mili i Marijana su veliku ljubav nastavili i napolju, uprkos zlim jezicima koji su ih konstantno osporavali.

Koliko je Marijana bila srećna u Milutinovom prisustvu, svedoče fotografije sa društvenih mreža na kojima se Markovićeva često hvalila poklonima koje je dobijala od Milija.

Takođe, Marijana je to potvrdila i pred kamerama "Happy" televizije, tokom sinoćne žurke u "Letnjem kampu", na kojoj su zaljubljeni golupčići prisustvovali kao gosti.

Međutim, Milutin je bio žrtva krađe tokom prošle noći, čemu svedoči iskaz koji je Mili dao u policiji.

Prema njegovim rečima, za sada nepoznata osoba ukrala je Milijeve naočare dok je on razgovarao sa prijateljima i nije uspeo da vidi ko je u pitanju.

Rasprava između Milutina i Marijane krenula je onda, kada je Radosavljević shvatio da je Marijana videla lopova, ali da nije odreagovala.

Nakon kratke rasprave u kojoj je Mili poručio svojoj lepšoj polovini da je trebala odmah da ga obavesti o krađi, on se uputio sa prijateljima na drugu lokaciju, dok je tužna Marijana sa Gerom i njegovom ženom otišla u Urgentni.

Porodica sa obe strane se nada srećnom završetku, jer je mladi par dokazao više puta kako je njihova ljubav prava i jaka.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter