Izvor:
13.08.2018 u 06:37
0

POBEDNIK „PAROVA“ OBRADOVAO FANOVE: Gasttozz stigao u prestonicu!

Nenad Sinđelić Gasttozz, bivši učesnik najgledanijeg rijalitija na Balkanu i pobednik šeste sezone "Parova", nakon što je osvojio duplu krunu i prestižnu nagradu, ne prestaje da nas iznenađuje.

Naime, Gasttozz je najvelelepnijoj vili ostvario vezu sa Teodorom Radoičić, koja je od samog početka bila više nego turbulentna,

Nenad je vrlo brzo posle izlaska iz rijalitija okončao ljubavnu vezu sa Teodorom, posvetio se svojim obavezama, a zatim otputovao na zasluženi odmor.

Pobednik "Parova", otputovao je u grad ljubavi, Pariz, i nije želeo da se oglašava povodom raskida sa kontroverznom partnerkom Teodorom.

Međutim, kao što smo navikli, Nenad svakodnevno na svom instagram profilu obraduje svoje fanove, a ovoga puta objavio je fotografiju sa prestoničkog aerodroma i iznenadio sve svojim dolaskom u Srbiju.

Happytv.rs
Foto:instagram/gasttozz.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter