Izvor:
13.08.2018 u 20:56
0

CIMERI IZ VILE U PROVODU: Zakopali „RATNE SEKIRE“, pa se opustili uz tamburaše! Da li su to najavili ulazak u NOVU SEZONU?! (FOTO)

Jedni od najaktuelnijih takmičara iz najvelelepnije vile na Balkanu zajedno u provodu!

Naime, tokom boravka u vili, deset meseci neprestane borbe i trke za glavnu nagradu, koju možete odneti samo jedan takmičar, u par navrata dolazili su i teški sukobi, dosta nesuglasica, međutim, sve to je sada prošlost, Nenad Sinđelić Gasttozz i Ivan Ivanović Đus zakopali su ,,retne sekire" i nastavili svoje prijateljstvo i nakon izlaska iz rijalitija.

Noćni provod u Beogradu svima je poznat kao nezaboravan događaj, te su i njih dvojica krenuli tim putem.

Ukusna klopa, dobra muzika i još bolja energija spojila je dva harizmatična takmičara ,,Parova", te su napravili izlazak za pamćenje.

Atmosferu su doveli do usijanja, te verujemo da ćemo ih viđati od sada i češće, a možda su i najavili ulazak u novu, sedmu sezonu najglamuroznije vile u regionu!

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter