Izvor:
24.08.2016 u 02:10
0

OVO ĆE BOLETI: Tijana Ajfon RASKRINKALA ženu MARKA BULATA! (FOTO)

Popularna starleta Tijana Ajfon nedavno je uklonila tetovažu koju je imala, a koja je bila posvećena pevaču Marku Bulatu (više o tome možete OVDE).

Pošto su pojedini mediji pisali o pevačevoj supruzi Mariji koji, kako oni navode, nikako ne može da parira Ajfonki jer izgleda fantastično, bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" odlučila je da stavi tačku na Bulata i tom prilikom otkrila šokantne detalje iz perioda kada se zabavljala sa pevačem.

Ajfonka je objavila status na Fejsbuku u kom je "razotkrila" Bulatovu suprugu. Pogledajte šta je Tijana Ajfon napisala, pogođena svim ovim pričama:

– Bice i onih koji ce reci da gresim, ali stvarno ne mogu da se zaustavim u ovom pisanju!
I zelim, prvi put, da kazem ovo o Marku Bulatu!
Jeste da sam mu dosta pomogla da se vrati u medije i ne zalim, valja ciniti dobra dela onima, kojima ni tolike molitve (valjda ce mu neko poverovati) ne pomazu.
Ali, on je postao nezajazljiv! Osladilo mu se da se svako malo uz moju sliku pojavi negde u medijima, pa je sad resio da "uvali" i svoju zenu.
Pokusavala je ona i ranije, ganjala i slikala se sa kojekakvim pevacima, muzicarima, ne znam kako se zove ta boljka jurnjave za poznatima, tek, srecnici, poslo joj je za rukom da se konacno udomi kod – pevaca.
Sad s ove distance, jasno je da, niti je on pevac, ne moze coravu notu da ubode, a tek ona nije srecnica, jer je dobila trosak vise.
I da ne bude da pljujem u tanjir iz kojeg sam jela, a moze se reci, lepo smo se zabavljali, posebno u vreme posta, valjda tad nije greh imati seks, necu da duzim.
A mogu i imala bih jos kojesta da kazem.
Udarili mi u sujetu, mladost, lepotu. Isprovocirali dostavljajuci fotosopirane fotografije portalima i porucil: ovo je suparnica Tijane Ajfon!
Dajte, molim vas. Moze li ono meni da bude suparnica? Mislim stvarno… Novinari, znate da vas volim i postujem, ali nemojte preterivati.
Otkricu vam jednu malu tajnu: pre nego sto sam usla u "Parove", videla sam se sa Markom Bulatom. Brzo i nicim izazvan, posto se saznalo da smo se vidjali dve godine naglo je, za mesec zakazao svadbu.
Nek je, ziv i srecan bio sto godina.
Ja sam neki dan rekla zbogom nasim lepim trenucima, prepravila tetovazu – njegovo oko i posla napred.
Zelim im stvarno mnogo srece, pa, onomad, na splavu, kad mi je prisla njegova zena moleci da se slikamo zajedno, udovoljih joj.
A onda ispadoh kriva sto je njegova zena dojavljivala novinarima svasta i slala fotke. Ispadoh kriva i sto je samo jednom bio u "Parovima", ja sam vec bila izasla, a on pozivao televiziju i pitao: sto niste objavili da sam gostovao?!
Pa ja cu ti reci:
Dzaba tvoj unjkav glas, dzaba tuzan pogled. Nisi zanimljiv. Dzaba price o slikama, ikonama, molitvama. U javnosti se pojavljujes samo uz moju sliku. I kad glumis da me ne vidis u kafani gde pevas, a onda krisom pratis sa kim sam i kao slucajno sretnes na izlazu, molis boga da ke u blizini paparazzo. A vidim, to se osladilo i tvojoj zeni. Jedva je prosli put namolila novinarku iz Alo novina da pusti pricu o vama. Koliko se samo radovala, kazu delila tekst putem fejsa.
Poruka za kraj: uzivajte u svojoj sreci, ali promenite malo. Ajd slikajte se uz Adila, Bakija, mozete uz nekog kosarkasa, rado ce oni pristati da poziraju uz tvoju zenu. Nije prvi put – završila je starleta.

Pogledajte fotografiju Tijane i Marije Bulat:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Tijana Ajfon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter