Izvor:
17.08.2018 u 20:01
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Teodora nakon raskida objavila OVU fotografiju! (FOTO)

Nakon što je vest o njihovom raskidu odjeknula, te da njih dvoje nisu ništa komentarisali o tome, Tea ne prestaje da šokira.

Naime, Nina Prlja za naš portal dala je ekskluzivan interju u kojem je rekla da nju raskid dva intrigantna učesnika rijalitija ,,Parovi" nije iznenadio, jer ona nije ni znala da su oni zajedno, međutim, imali smo priliku da vidimo Teodorino saopštenje na društvenim mrežama, gde je napisala da su se rastali.

Poznato je da Nenad Sinđelić Gasttozz izbacuje svoju novu pesmu kroz par dana, koji će pratiti i skupoceni spot, pa ga je bivša devojka i cimerka iz vile podržala.

Teodora je na svom Instagram profilu objavila fotografiju podrške svog bivšem dragom.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter