Izvor:
24.08.2016 u 15:49
0

NOVI SKANDAL ZMAJA OD ŠIPOVA: Grahovac UPAO u kuću Miljane Kulić u CIK ZORE i…

Zmaj od Šipova bio je u gostima kod porodice Kulić iz Niša četiri dana. Ništa ne bi bilo čudno da Zmaj nije došao u cik zore nenajavljen i nije imao nameru da ode.

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Miljana Kulić rekla je da je Zmaj u kuću njenih roditelja upao nenajavljen dok su oni spavali.

Ilija je iznenada došao kod nas, niko ga nije očekivao. Bilo je rano ujutro kad je stigao, a naša kuća je stalno otključana pa je slobodno ušao i počeo da nas budi. Vikao je iz sveg glasa i zvao mog oca: "Sićo, Sićo ja sam došao kod vas, probudi se!" Mama i tata su bili u šoku, uplašili su se jer su mislili da je neki provalnik – rekla je Miljana za Kurir.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter