Izvor:
19.08.2018 u 08:08
0

MLADEN POSLAO JASNU PORUKU: Vuletić se obratio Nini putem društvene mreže, a EVO šta joj je poručio! (FOTO)

Mladen Vuletić i Nina Prlja započeli su ljubavnu romansu u najvelelpnijoj vili "Parova", a njihova veza pred kamerama srećne televizije ovekovečena je brakom.

Ovaj par imao je više nego turbulentan odnos koji je svakodnevno intrigirao javnost, ali oni su srušili sve predrasude i puka nagađanja da neće uspeti u realnom životu, kada su napustili rijaliti i dokazali koliko je njihova ljubav jaka.

Mladen i Nina ostavljaju bez daha gde god da se pojave, a svoje fanove često znaju da obraduju novim fotografijama na društvenim mrežama.

Naime, ovoga puta Mladen je na svom instagram story-u objavio fotogragiju sa vrlo konciznom porukom, a da li se ono što je napisano odnosi na Ninu ili pak na nekoga drugog, ostaje da saznamo.

Happytv.rs
Foto:instagram/mladenvuleticdjoma

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter