Izvor:
19.08.2018 u 09:35
0

LJUBAVI,INTRIGE,STRASTI: Svi raskidi i brakovi u „Parovima“!

Rijaliti format "Parovi", specifičan je po svojoj originalnosti i kreativnosti, a kao što je već najavljeno sedma sezona najgledanijeg rijaliti programa donosi nešto potupo novo što nije viđeno na našim prostorima.

Učesnici "Parova" često su započinjali ljubavne romanse tokom takmičenja, iako su mnogi od njih ušli sa stavom da je ljubav u rijalitiju skoro pa nemoguća kada su baš oni u pitanju.

Međutim, većina njih nije uspela da sakrije svoje emocije pa se vrlo brzo prepustila strastima ne mareći za kamere.

Od prve do šeste sezone navijali smo za ljubav i dok su mnogi vezu nastavili po izlasku iz velelepne vile, ipak je mnogo više onih koji su se nakon učešća u rijalitiju razišli.

Ovo su jedni od najpoznatijih i najintrigantnijih brakova i raskida u "Parovima":

Zorica Dukić i Miloš VukovićRiki

Prvu sezonu "Parova", obeležio je par koji je pored ljubavne veze, zajedničkim snagama došao i do zasluženog prvog mesta.

Njihova ljubav u rijalitiju trajala je 122 dana koliko je trajalo i samo takmičenje, a glavna nagrada od 250 000 evra, otišla je pravo u njihove ruke.

Nakon izlaska iz vile, ovaj atraktivni par se razišao, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Poznati glumački par, Irfan Mensur i Srna Lango, ušli su kao supružnici koju svoju ljubav neguju već 18 godina.

Međutim, posle godinu dana od učešća u rijalitiju "Parovi", stavili su tačku na svoj brak i zajednički život.

Istaknuta balerina pozorišta na "Terazijama" Jelena i njen suprug, glumac Tihomir Arsić,jedni su od retkih parova koji su nakon učešća u rijalitiju svoju ljubav ojačali i nastavili da uživaju u njoj nakon gašenja kamera.

Pored gore pomenuth parova, u kratkotrajnoj ljubavnoj idili uživali su i Danijel Đurić i Kristina Spremo, pop pevačica Slađana Delibašić i Igor Matić, rukometašica Svetlana Kitić i njen tadašnji suprug Milan Magić, Marko Perović i Ema Lapin…

Nenad Sinđelić Gasttozz jedan je od najpoženijih učesnika u vili "Parova", pa je samim tim osvojio srca mnogih takmičarki.

Nenad je ostvario vezu prvenstveno sa Ružicom Veljković, koju je ubrzo zamenio Zoricom Dukić, sa kojom je vezu nastavio i nakon rijalitija, ali ni to nije predugo potrajalo.

Na njegov šarm su pale i Nataša Šavija, Tijana Ajfon, Maca Diskrecija, Anamarija Dzambazov kao i kontroverzna takmičarka Teodora Radojčić koju je nakon učešća u rijalitiju "Parovi" upoznao čak i sa svojim ocem i iako je delovalo da će ovoga puta šarmantni Gasttozz stati na ludi kamen, njihova ljubavna romasa doživela je krah.

Mnogi ne veruju u ljubav koja se izrodi u rijalitiju pred kamerama, te svaka veza započeta u "Parovima" nailazi na predrasude, ali neki od učesnika svoju ljubav su krunisali i brakom u najvelelepnijoj vili i tako stavili pečat na svoju vezu.

Dejan i Dalila Dragojević su osim venčanja u vili, svoju ljubav krunisali brakom odmah po izlasku iz "Parova", pored njih u vili su se zakleli na večnu ljubav Aleksandra Subotić i David Dragojević, Mladen Vuletić i Nina Prlja.

Ovi parovi su jedni od retkih koji su opstali posle rijalitija i koji svakodnevno uživaju u svojoj ljubavi.

U vili su sudbonosno da izgovorili i Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević, Branka Okuka i Mladen Vuletić, Anamarija Dzambazov i Tihomir Filipović, Nikola Lakić i Zerina Hećo, Bilja i Mungos, Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević, Vesna Rivas i Zmaj od Šipova.

Ljubav gore navedenih parova bila je kratkog daha, ali su oni svakako obeležili protekle sezone najgledanijeg rijalitija "Parova".

Međutim, par koji bez premca intrigira javnost i nakon završetka šeste sezone "Parova" su svakako Miljana Kulić i Ivan Marinković, koji su danas ponosni roditelji prve rijaliti bebe.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter