Izvor:
19.08.2018 u 16:14
0

DEFINITIVNO RASKID: Nina Prlja otkrila pravi razlog razlaza od Mladena Vuletića! (FOTO)

Gledaoci šeste sezone rijaliti programa "Parovi" mesecima su gledali rasplet ljubavne veze Nine Prlje i Mladena Vuletića koja je bila sve samo ne mirna.

Iako su atraktivna Beograđanka i šarmantni Crnogorac na kraju odoleli iskušenjima rijalitija, mnogi su predviđali da njih dvoje neće položiti test u stvarno životu, i bili su u pravu.

Već neko vreme lepa Nina na Instagramu ne objavljuje fotografije sa Vuletićem, što je podgrejalo spekulacije da bivši učesnici "Parova" više nisu zajedno.

Kako bi objasnila svoju stranu priče, Prlja je na svom Instagram profilu napisala:

– E da vam kažem nešto ja. Krivi smo i Mladen i ja za ovaj raskid. Niti njegov alkohol, niti novac kao što pričate. Jednostavno, ne možemo zajedno i to je to. Ja posle svega više živaca nemam i želim da budem sama. To je cela istina. Pozdrav i hvala na podršci, ko me podržava i hvala onima što me pljuju da bi sebe nahranili, jer svoj život nemaju. ako vam je lakše da me pljujete, super. Ja i ne obraćam pažnju. PoPokušala sam da sakrijemod očiju javnosti svađe koje su svakodnevne i ništa nije preko noći, sve se nakupilo. TOLIKO OD MENE – napisala je bivša učesnica "Parova".

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter