ZAPREPAŠĆUJUĆE: U NAJNOVIJU sezonu "PAROVA" ulazi PEVAČICIN TELOHRANITELJ? Odlučio je da otkrije sve o njenom PRLJAVOM VEŠU! (FOTO)

 

 

Nova sezona ,,Parova 7." pomeriće granice zabavno-humorističkog promgrama.

Produkacija je odlučila zbog vernih gledalaca da napravi svetski korak i promeni ceo koncept najpoznatije igre na Balkanu. 

Kako su naši čitaoci nestprljivi, te dobijamo na našu adresu pregršt pitanja o imenima učesnika, rešili smo da vam otkrijemo o takmičaru koji će definitivno pomeriti granice svojom pričom.

Do sada nije želeo da se eksponira u javnosti, ali kako navodi, nije želeo više da ćuti o torturi koju je trpeo od estradne umetnice kojoj je bio telohranitelj, ali i dugogodišnji prijatelj.

Naime, tokom proteklih godina čuvao joj je leđa, kako kaže, nije mrdao od nje, gde ona okom, tu je on skokom. Međutim, posle toliko godina prijateljstva i saradnje, odlučila je da mu da otkaz zbog sitne greške, kako navodi.

Nije želeo da otkrije o kakvoj greški je reč, već je želeo da ostane misteriozan, jer sve što želi da kaže, reći će tokom boravka u najglamuroznijoj vili u regionu. Na pitanje zašto bi gledaoci glasali za njega, govori za naš portal:

- Tačno je da sam se prijavio zbog svega što se izdešavalo poslednjih par meseci. Ne bih da govorim mnogo o tome, jer neće ništa ostati od priče za vilu. Samo ću reći da mi je više dosta ćutanja, želim napokon da progovorim šta mi je sve radila, na šta me je sve terala - te dodaje usplahireno - Znam da možda ovo nije dobar potez za nju, ali verujte mi od priće koju budem ispričao u vili, nećete moći da verujete da se radi o takvoj osobi, svi vaši gledaoci će promeniti mišljenje o njoj - završava telohranitelj jedne od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice.

 

 

 

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost