Izvor:
20.08.2018 u 01:31
0

GOVORILI SU DA IM SE TO NE MOŽE DESITI: Ovako su počele najburnije LJUBAVNE romanse! (VIDEO)

Od početka emitovanja prve sezone ,,Parova" usledio je totalni preokret u rijeliti insutriji.

Kako nam se približava najnovija sezona ,,Parova 7.", nostalgija je tu, te smo rešili da sa vama podelimo neke od najlepših trenutaka iz vile kroz prethodne sezone.

Produkcija Hepi televizije nije časila časa, nego je svoje verne gleoce iz sezone u sezonu iznenađivala raznim novim idejama, koje su naizlazile na velike aplauze kao povratna informacija.

Međutim, kako to uvek biva, u zatvorenom prostoru dese se neke situacije u kojima mi sami ne možemo da odreagujemo, e pa ovde je reč o tome.

Ovog puta zanemarićemo sve manje lepo što se desilo, jer želimo da se zajedno sa vama prisetimo onih momenata od kojih su nam išli suze, ali od sreće. Iskazivanje emocija, maženje, strastveni poljupci, ali i ono što ide dalje, a to je izgovaranje sudbonoskog ,,da".

Neki od najintrigantnijih igrača, koji su pri ulazili sigurni da im se nikada neće desiti ljubav u rijalitiju, sebe su demantovali baš pred kamerama srećne televizije. Jedna od najzapamćenijih događaja, jeste najglamuroznija svadba u rijalitiju između Mladena Vuletić i Nine Prlje, dok sa druge strane na ludi kamen stali su i Dalila i Dejan Dragojević. Ali to nije sve, pored njih svoju ljubavnu romansu započeli su i Teodora i Gasttozz, međutim, pre Tee, tu je bila i Zorica Dukić koja je sa Nenad osnovala zajednički život van rijalitija.

Svedoci smo svim ljubavnim parovima tokom emitovanja, pa smo rešili de se prisetimo nekih od najdivnijih momenata kroz glamuroznu vilu, ali kako kažu ljudi ,,slika govori više od hiljadu reči", te ćemo se podsetiti svih prelepih dešavanja iz vile.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter