Izvor:
20.08.2018 u 12:54
0

GLEDAOCI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Hijena u pohodu na PRVU nagradu u NAJGLAMUROZNIJOJ DO SADA SEZONI „PAROVA 7.“?! (VIDEO)

Toliko ste dugo čekali na novu sezonu, da je Produkcija rešila da vas potpuno iznenadi!

Saznali smo da ulazi takmičarka zbog koje će mnoge boleti glava, kako i ona to sama ističe. Ne plaši se osuda, niti strepi da oštro odgovori na uvrede, ali kako kaže, ume i da pohvali kada treba. O intimnim odnosima pred kamerama ne želi da priča, ali neće bežati ukoliko joj se zadesi velika ljubav u najglamuroznijoj vili na Balkanu.

Govori da je ranije već imala dodira sa kamerama, te da je poznata javnosti kao eksplicintna umetnica, željna medijskog prostora. Ne krije sklonost prema novcu, ali nije to jedini motiv za ulazak, jer ima ih više. Nije želela da puno otkriva o svom učešću, ali je odlučila da uđe jer mnogima neće biti dobro.

E, većinu njih znam sa splavova, tako da neću se praviti kao da nikoga ne poznajem, nego ću od samog starta jasno postaviti sve na svoje mesto – navodi žustra takmičarka, te otkriva motiv za ulazak – Motiv mi jeste novac, primarno, ali došla sam da budem pravi zaje*ant, iskreno da vam kažem. Nije me dugo bilo u medijima i nekako kriziram bez kamera, novinara, svega toga, te sam odlučila da prihvatim poziv koji ni malo nije bio naivan. istina je da su mi ponudili veliki honorar, zbog kog sam i prihvatila

Na pitanje da li bi nam otkrila neke detalje o budućim cimerima iz vile, nije časila te je odmah osula paljbu:

Kad je budete videli, sve će vam biti jasno. Mislim da budem kulturna, jel, to je dama koja se bavi najstarijim zanatom, a pravi se sva fina i kao mala devojčica. Takve najviše mrzim, zato sam i došla da ih raskrinkam. A da vam dam ekskluzivu, o jednom takmičaru znam i da je imao vanbračno dete koje nije želeo da prizna, a znam mu devojku kojoj je napravio dete – završava više nego zanimljiva buduća stanrka vile.

Dok se vrata vile ne otvore, podsetimo se kako se odigrao najšokantniji odgovor na Parografu:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter