Izvor:
20.08.2018 u 13:22
0

„PAROVI 7“ BEZ NJIH NEĆE BITI ISTO: DA LI IH SE SEĆATE? Njihovi nastupi nikoga nisu ostavili ravnodušnim! (VIDEO)

Odbrojavanje do otvaranja najvelelepnije vile broji se sitno, a Produkcija krije kao zmija noge sva iznenađenja koja su spremna za početak najgledanijeg zabavno-humorističkog programa.

Tokom proteklih sezone stanare najglamuroznije vile smo gledali u različitim situacijama. Od suha do smeha, razvoda, raskida, ljubavnih romansi koje su krunisane i brakom, ali i do nezaboravnih žurki koje se i danas prepričavaju.

Međutim, kako Produkcija sluša svoje verne gledaoce, u novom serijalu najzabavnijeg šou programa neće biti starih i poznatih lica, jer publika zahteva potpuno nešto novo, pa su tako rešili da nova lica budu potpuno nesvakidašnji profili takmičara, koje rijaliti program nije zabelećio.

Tako smo i saznali da će koncept biti totalno drugačiji, ali i da će zadaci koji budu dobijali biti znatno teži. Prizori iz vile biće za pamaćenje, od samog ambijenta, do igara. Dnevna soba vile biće potpuno izmenjena, te su najavili tehnološki napred u svetu rijalitija, a o svemu tome ćemo vas naknadno obavestiti.

Da bi se podsetili kako je to nekada bilo na najzabavnijim zadacima koji su stanari vile imali da obave, jedna od igara bila je i najzapamćenija ,,Parovizija", u videima koji slede videćete vaša omiljena lica koje ste pratili u stopu:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter