NEĆE OSTATI IMUNE NA NJEGA: Kontroverzni SRPSKI biznismen ulazi u "PAROVE 7."?! (VIDEO)

 

 

Produkcija je rešila da iznenadi sve gledaoce profilima takmičara koji će se od početka septembra naći u najglamuroznijoj vili u regionu.

Kako saznajemo, zbog nejga će mnoge devojke ostati bez teksta, ali na njegov šarm niko neće ostati ravnodušan.

Za sebe kaže da je biznismen, koji se kreće među estradnim miljeom, te je poznat po mnogim vezama sa poznatim damama naše javne scene. Lepe devojke, skupocene večere, luksuzne destinacije i još skuplja kola su stil života kojim se vodi, u kojima su uživale i dame koje je on pozivao na druženje, kako ističe, ali motiv za ulazak ističe da nije novac, već želi da digne prašinu zbog mnogih tajni kreveta estradnih umetnica.

- Ne bih voleo da ljudi o meni misle da ovo radim zbog popularnosti ili neke instant slave, samo želim da se pokažem u pravom svetlu, jer su o meni po ćoškovima puštene svakojake buve

 

 

Međutim, šokirao nas je izjavom da ima nerašćešćene račune sa jednom od bivših stanarki velelepne vile, koja ga je optužila za iznudu novca radi pružanja seksualnih usluga.

- Imao sam probleme zbog jedne od bivških takmičarki, zbog koje sam mogao da izgubim mnogo toga - na pitanje da li bi nam otkrio o kome se radi, odgovara - Mislim da ne bi bilo zanimljivo kada bih vam sada otkrio, ali verujte mi da kada budete saznalio kome se radi, nećete moći da verujete. Jedna je od poznatijih učesnica u prošlim sezonama, a vama ostavljam da razmislite o kome je reč -

Dok ne otkijemo o kome se radi, podsetimo se kako je izgledao ,,Dvougao" između dva intrigantna takmičara, Nenada Sinđelića - Gasttozz i Nine Prlje, prošle sezone:

 

 

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost