Izvor:
20.08.2018 u 17:23
0

REŠILA: Popularna PEVAČICA po PRVI put u rijalitiju! ZVEZDA ULAZI U SEDMU SEZONU „PAROVA“!

Nova spektakularna sezona "Parova" kuca na vrata, a produkcija informacije koje pruža javnosti bira po pažljivo odabranoj matrici kojom se vodi.

Za sada je poznato, da će prvi kadrovi emitovanja započeti na dve lokacije u Italiji, ali i to da je vila u kojoj će boraviti učesnici, biti nova, te da će nemaštaj biti glamurozniji kao nikada do sad.

Na adresu Happy televizije, već danima pristiže na hiljade pisama u kojima verna publika zahteva da sazna ko ulazi u novu sezonu.

Međutim, produkcija sve nove takmičare čuva u strogoj tajnosti i čeka pravi momenat za otkrivanje njihovih imena, nakon čega ništa neće biti isto.

Ali, kako nezvanično happytv.rs saznaje, u novoj postavi koja planira da probije sve rekorde gledanosti, naći će se i pevačka zvezda.

Za sada ćemo ostati tajanstveni i nećemo otkriti ime popularne pevačice, ali vam možemo napomenuti, da se radi o mladoj zvezdi čije pesme broje na milione pregleda.

Popularna pevačica se pre više od deset godina proslavila u jednom muzičkom takmičenju, a njene pesme su ušle u istorijske anale.

Nakon duže pauze, koju je napravila kako bi se posvetila deci, pevačica se vratila na estradno nebo i povratila tron na kome se i nalazila.

A, o kome se zapravo radite saznaćete ako ostanete uz program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter