Izvor:
21.08.2018 u 07:19
0

ZABRANILA IM DA SE VOLE: Da li je ovo najpotresnija priča u „PAROVIMA“?! (VIDEO)

Produkcija je rešila da iznenadi sve gledaoce profilima takmičara koji će se od septembra naći u najglamuroznijoj vili u regionu.

Kako je već Produkcija Hepi televizije najavila da je za sedmu sezonu najgledanijeg zabavno-humorističkog programa spremila nesvakidašnje prizore, te da će takmičare biti pred raznim testovima i zadacima, a da će oni sami sebi otežati, jer profili ljudi koji budu ušli do sada se nisu zadeseli u zatvorenom prostoru.

Tokom šestog serijala ,,Parova" desile su se neočekivane stvari. Naime, njihova ljubavna priča protresla je region, a oni su na kraju ostali prijatelji. Nenad Sinđelić Gasttozz stupio je u vezu, a potom i u bračne vode sa cimerkom iz vile, Zoricom Dukić. Međutim, stvar počinje da se menja kada se uključila u program Zoričina mama koja im je zabranila kontakt.

Podsetimo se kako se Zorica osećala u tim trenucima, te kako je Gasttozz odreagovao:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter