SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: PRODUKCIJA pripremila NEZABORAVAN PROVOD U VILI! (FOTO)

 

 

Ispred Produkcije, Nikola Lakić je najavio pravi šou program za večerašnju emisiju.

Naime, u tajnoj sobi Lakić je poželeo da se obratim svim gledaocima i da ih pozove na nesvakidašnji provod u jedinstvenoj vili ,,Parovi 7“.

- Večeras nas očekuje spektakularno veče, bira se izbor za miss i mistera, koji će izabrati strčni žiri iz javnog posla – započeo je Lakić, te je dodao još jedno iznenađenje za gledaoce.

- Nakon toga, svako pojedinačno će imati 5 minuta slave i izvesti performans, odnosno svoj mali skeš. Imitacije, pevanje, dakle pokazaće se u svom najboljem svetlu. Ja jedva čekam, jer sam ja osmislio već šta ću da radim. Možda neke imitacije takmičara iz vile – kako je već poznato, u prošlim sezonama istetovirani fudbaler maestralno je uspeo da izimitira kako cimere, tako i velike pevače.

Međutim, to nije sve, Nikola je najavio još jedno iznenađenje, ali nije želeo da otkrije sve o tome:

- Šta ću raditi posle toga, nemogu da vam otkrijem, zato vas pozivam da nam se pridružite večeras, jer vas očekuje nezaboravan provod

 

 

Produkcija je najavila i posetu velikih imena estradnog neba, te će takmičari biti izloženi sigurno stručnim licima koji će proglasiti večerašnjeg pobednica oba takmičenja, a o nagrada koje će takmičari dobiti, ostaje nam da saznamo nakon proglašenja pobednika.

Ne propustite zabavu u luskuznoj vili ,,Parovi 7“, jer vas očekuju još puno iznenađenja, za koje ukućani ni ne znaju.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost