LAKIĆ OPLEO PO SLAĐI I IZABELI: Nije znao da će ga one čuti! (FOTO)

 

 

Nije znao da je pušten u vili, već je mislio da će ga čuti samo gledaoci.

Nikola Lakić, baš dok je njegova bivša devojka odgovarala na temu ko joj najviše nedostaje, ju je prekinuo, jer je imao šta da kaže što se tiče četvorougla.

Do sada se nikada nije desilo da u rijalitiju majka i ćerka su protiv veze ćerkinog bivšeg ljubavnika i njegove nove devojke. Nikola je želeo svima da objasni o čemu se radi u tom intrigantnom odnosu između Slađe, Izabele i njega:

- Što se tiče našeg trougla, Slađa, Izabela i ja, nema ničega tu. Sinoć je Coka bila malo pod većim emocijama, malo joj je teže palo veče, jer su je takmičari napadali, i ono što se desilo sa njenom porodicom, sve je to potreslo nju, ali biću tu uz nju do kraja, neću joj dopusti da padne u depresiju. Što se tiče majke i ćerke, one su nastavile da atakuju moju ličnost, ali i Coku. Mogao bi malo da se odvojim iz te priče – ispričao je Lakić.

 

 

Međutim, dok je on to pričao, kadar na Izabelu nije mogao da ne prođe ne zapaženo, s obzirom da se ona cerekala na pola njegovog izlaganja.

Nakon toga, Ivan Marinković je opleo po cimeru, u vidno svadljivom stanju:

- Da li je čovek koji ima 30 i nešto godina ne zna da sklopi jednu prosto proširenu rečenicu – rekao je Marinković, iznerviran, kako kaže Lakićevom glumom, te dodaje:

 – Kroz tri sezone čovek je znao da kaže samo par reči, kao što su „ovaj“ „onaj“ i to je to, sad vidim da je naučio dve do tri reči više i prosipa pamet

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Vesti
14:30 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Ćirilica - Repriza
17:30 Telemaster
18:20 Glamur
18:55 Upoznajte Parove
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live