IZBOR ZA PREDSEDNIKA KUĆNOG SAVETA U VILI: IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! PRODUKCIJA UBACILA NOVINE! Mili muvao Žizelu! (FOTO)

 

 

Komšinica Zaga prešla je u dvorište, za krugli sto, jer sledeće je izbor za predsednika kućnog saveta, ali je Produkcija obavestila o novinama.

Biraće se predsednik kućnog saveta, koji kada bude bio izglasan, moraće da izabere dva pomoćnika, međutim, to nije sve. Između dva pomoćnika, jedan će direktno biti nominovan za izbacivanje.

Među prvima je glasala Ilijana, koja je prvobitno dala glas Ivanu Marinković, ali se onda predomislila:

 

 

- On je obećao da će sve to organizovati, ko će šta raditi, da će biti sve kako treba, ali to nije uradio, tako da moj glas ide Bakiju

Ono što je sve iznenadilo jeste glas Milija, koji je nominovao Žizelu

- Primetio sam da je veoma vredna, da sve ispoštuje što treba. Vidim da je u kuhinji stalno, cimerka mi je u krevetu i treba baš ona da bude

A potom se čula muzika, na repertoaru bilo je srpsko kolo, te su svi takmičari ustali kao pravilo da kad čuju, ustanu i igraju.

 

 

Žizela je imala i više nego oprečan komentar – Ja imam dečka kog volim, a on pokušava da mi se uvuče u du*e, ovde sam se promenila i odlučila sam da se pomirim sa mojim bivšim dečkom, Buftom – zatim se čulo kikotanje ostalih cimera, ali Milutin je ostao siguran da će uspeti da je osvoji, što je Ivana prokomentarisala – Možeš samo da pokušavaš, ali nećeš uspeti

 

 

Dugotrajnim glasanjem, takmičari su izabrali Igora Davidovića, koji je bio zatečen glasovima, ali je morao da izabere dva pomoćnika, te je rekao:

- Biram Đola i Benjamina, pre svega želim da svi ovde budemo isti, tako da ću se potruditi da tako i bude u vili - i time postavio njih dvojicu za pomoćnika, od kojih će jedan biti direkntno nominovan za izbacivanje.

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Vruća stolica
02:30 Parovi - Live