Izvor:
14.09.2018 u 15:21
0

EKSKLUZIVAN INTERVJU ALEKSANDTE TASIĆ: Otkriva sve o odnosu sa RODITELJIMA! Gadi joj se odnos jedne CIMERKE! (FOTO)

Po ulasku u rijaliti nije ostala imuna na šarm sdobro poznatog rijaliti igrača, Nikolu Lakić, pa je još prvo veče ušla u romansu sa njim. Daljim takmičenjem, svojim stavom, stasom, ali i sukobima sa bivšoj devojkom njenog sadačnjeg dečka, Izabelom Alijoski ulazi u top teme medija.

Aleksandra Coka Tasić deklarisala se kao vaspitačica, te je na početku rekla da će se u vili pokazati u pravom svetlu, da neće imati nikakve skandale iza sebe.

1. Od početka rijalitija skrenula si veliku pažnju na sebe, jer si već prvo veče stupila u vezu sa Nikolom Lakić, koji je pred ulazak imao devojku, kako je dao izjavu za intervju, ali si i ti imala dečka. Kako to komentarišeš, da li si znala za tu devojku?

– Naravno da sam znala za tu devojku, smatram da to što smo i on, i ja uradili našim partnerima spolja nije ljudski, ali isto tako smatram da su naše emocije ovde mnogo jače od onoga što smo imali napolju sa bivšima.

2. U žiži javnosti je svakako i tvoj odnos sa Izabelom Alijoski, koji po onome što gledaoci mogu da vide, nije baš najbolji. Šta Bels ima protiv tebe? Da li je to vrsta ljubomore?

– Iskreno, veoma me zamara odnos između Izabele i mene. Kada je ona ušla u vilu,ja sam se ponela prijateljski, ali ona ima osećanja prema svom bivšem dečku i u neku ruku i razumem to njeno ponašanje. Već sam rekla da mislim da je veoma ljubomorna, nesrećna i da leči svoje frustracije na drugim ljudima. U budućnosti ću se truditi da ne komentarišem dotičnu osobu. Posvećena sam Nikoli i našem odnosu i njihova bivša ljubav me ni malo ne zanima. Izabela može biti ljubomorna koliko hoće, ne može nam niko ništa.

3. Kako komentarišeš odnos između majke i ćerke u rijalitiju,i Izabelino ophođenje prema Slađi?

– Ne želim da komentarišem njih dve, niti njihov odnos. Sve što imaju neka rešavaju same. Meni je sve to jednom rečju odvratno i to će biti moj jedini komentar na sve to.

4. Tvoja porodica ti je zatvorila vrata zbog veze sa Nikolom, jer kako su rekli, zbog njegovih godina i zbog rijaliti reputacije koju ima. Tvoja mama je napomenula o obećanju koje si dala ocu, o čemu se tu radi i zašto je rekla da si isto i pogazila?

– Tako je, porodica mi je zatvorila vrata i to je ono što me najviše boli. Mislim da bi njihovo mišljenje o ovoj situaciji bilo drugačije da smo napolju, ali zbog Nikoline reputacije u rijalitiju oni misle da ću ja biti povređena i ne žele da me gledaju kako patim. Kada izađemo odavde ubeđena sam u to da će sve biti drugačije. Što se tiče obećanja koje sam dala svom ocu, to će ostati između njega i mene, i tek kada budem imala priliku da porazgovaram sama sa njim, mogu da prokomentarišem i iznesem pred drugima sve o tome.

5. Šta bi poručila roditeljima u ovom trenutku?

– Poditeljima bih poručila da ih volim najviše na svetu. Da mi je najveća želja da ih vidim, zagrlim i poljubim i da sam i dalje ona osoba koju oni poznaju i nadam se da će se sve srediti kada budem izašla odavde. Sve je okej.

6. Mnogi tvoji bliski cimeri su rekli po ćoškovima da ti je veza samo marketinški trik i da samo želiš uz Nikolu da doguraš što dalje, koji je tvoj komentar na to?

– Svako ima pravo na svoje mišljenje, uvek će postojati osobe koje osporavaju našu vezu i naš odnos. To da je naša veza marketinški trik i da želim da doguram što dalje uz Nikolu je apsolutna neistina. Moje emocije ovde su prave, sve što sam prolazila ovde može samo da me ojača i presrećna sam što sam upoznala osobu kao što je Lakić. On mi je najveća podrška ovde.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter