Izvor:
14.09.2018 u 17:34
0

BIVŠA TAKMIČARKA NAPRAVILA LOM: Prvo raskrinkala druga, a potom žestoko potkažila bivšeg cimera! (FOTO)

Gošća večerašnje emisije "Upoznajte Parove" je zapažena učesnica prethodne sezone Irma Serjanić koja tvrdi da odlično poznaje aktuelnog takmičara, Benjamina Spahovića.

Po rečima atraktivne bivše učesnice, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, kao i da se kreću u zejedničkom društvu:

– Što se tiče Benja, njega i te kako dobro poznajem. Pominjala sam ga često u prethodnoj sezoni, da bih voljela da uđe. Dobro se družim i sa "N" i sa "B". Naravno da zna ko je Džejla – rekla je Irma.

Na ptanje gledalaca, ko je izvesna Džejla, Benjamin tvrdi da ne zna o kome je reč, ali je izrazio veliku želju da mu se njegova drugarica Irma pridruži u rijalitiju:

– Ne znam nijedmu bivšu devojku koja se tako zove, imam drugarice pod tim imenom. Irma, ti si moje srce i dođi ovde da se družimo.. Ja te čekam raširenih ruku – rekao je takmičar.

Lepa pevačica s oduševljenjem je prihvatila drugov poziv, ali i isprovocirala bivšeg cimera iz najlusuznije vile:

– Ako ja dođem, mnogima neće biti dobro, pogotovo Ivanu Marinkoviću. Kada sam ja bila u vili bio je manji od makovog zrna, sada glumi autoritet. Za Ivanovu informaciju, vidim da ga zanima, trenutno snima pesmu – odgovorila je Serjanićeva na provokcije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter