Izvor:
14.09.2018 u 18:09
0

MRAČNA TAJNA BAKIJA B3: Vanbračno dete sam video dva puta, nisam bio u situaciji da budem uz njega! (foto)

Skandalozna tajna o učesniku sedme sezone "Parova" Bakija B3 isplivala je na videlo.

Naime, osvanuli su novinski natpisi da poznati denser devedesetih ima vanbračno dete sa izvesnom ženom iz Nemačke.

Po Bakijevim rečima, situacija se odigrala jedne novogodišnje noći, dok je on bio u alkoholisanom stanju. Međutim, njegov kum Boban u emisiji "Upoznajte Parove" pokušao je da obrazloži slučaj kojeg je svedok:

– Baki već godinama gostuje po inostranstvu i svedok sam da su sve žene želele da budu sa njima. Kada se sve desilo, Baki je objasnio da ima porodicu i da nije spreman na taj postupak. Međutim, ta žena ga je želela samo za sebe – objasnio je Boban.

Akter događaja koji su mnogi osudili, pokušao je da obrazloži slučaj na sledeći način:

– Videli smo se 5 puta u mesec dana, nisam znao šta me je snašlo. Kada se to desilo, pozvao sam je u Beograd da vidimo šta ćemo dalje, u pitanju je isključivo moja krivica. Međutim, kada sam joj ja objasnio da nisam u situaciji da se posvetim njoj i detetu, Anđela je tada imala 3 i po godine, složili smo se za abortus – počinje Baki svoju priču:

– Otišli smo na pregled kod doktora, međutim, ona je sutradan odustala. Bez mog znanja je otputovala, s obrazloženjem da će kiretažu obaviti u inostranstvu. Na kraju, nije je ni uradila – objasnio je takmičar i dodao da je dete video dva puta u životu, te da nije mogao da bude uz njega jer mu je karijera krenula nizlaznom putanjom od 2001. godine.

Bivša takmičarka Irma Serjanić, gostujući u studiju, pokušala je da ga urazumi:

– Nije dovoljno da vidiš dete dva puta. Govorim iz iskustva, jer ženskom detetu mnogo treba otac, a ja svog nisam videla godinama. Dete ništa nije krivo – rekla je Serjanićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter