parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

IZABELA SE PLAŠI DA ĆE KRUNA PRIPASTI NJENOJ MAJCI: " Nerviram se jer moram stalno da je podsećam da je mama dvoje dece! "

Izabela Alijoski, bivša devojka Nikole Lakića, napravila je opštu pometnju čim je ušla u sedmu sezonu rijalitija "Parovi".

Naime, Izabela svakodnevno "pecka" Nikolu i njegovu novu devojku Coku, koja je javno prevarila svog dečka iz spoljnog sveta, još prve večeri sa Lakićem.

Odnos između Nikole i Coke postao je zategnutiji, kada je u vilu ušla i Izabelina majka Slađa koja po svemu sudeći nema dobar odnos sa svojom ćerkom.

Na iznenađenje mnogih Slađa i Izabela često ulaze u žestoke sukobe, u kojima mlađa Alijoski prednjači sa uvredama i lošim komentarima koje iznosi na račun svoje majke.

Spekuliše se da je razlog njihov svađa upravo ljubomora i rivalitet, koji datira još od spolja, bar tako tvrdi Nikola Lakić, koji ističe da je više nego upoznat kakav odnos imaju majka i ćerka.

- Znam da se komentariše da se plašim da će kruna otići u ruke moje mame, ali to je takva nebuloza i to je bolesno.Mene samo nervira što moram često ovde da je podsećam, da je majka, da je sin gleda napolju i da mora voditi računa o čemu i kome priča - bila je iskrena Izabela.

Međutim, situacija se dodatno zakomplikovala, kada je većina takmičara došla do zaključka da zapravo postoje simpatije između Slađe i Nikole, i da je to ono što povređuje Izabelu, pa samim tim burno reaguje i ulazi u konflikte sa Slađom.

- To više ne želim da komentarišem, ko god da je to rekao, taj nije normalan - rekla je Izabela.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost