Izvor:
14.09.2018 u 18:42
0

IZABELA SE PLAŠI DA ĆE KRUNA PRIPASTI NJENOJ MAJCI: “ Nerviram se jer moram stalno da je podsećam da je mama dvoje dece! „

Izabela Alijoski, bivša devojka Nikole Lakića, napravila je opštu pometnju čim je ušla u sedmu sezonu rijalitija "Parovi".

Naime, Izabela svakodnevno "pecka" Nikolu i njegovu novu devojku Coku, koja je javno prevarila svog dečka iz spoljnog sveta, još prve večeri sa Lakićem.

Odnos između Nikole i Coke postao je zategnutiji, kada je u vilu ušla i Izabelina majka Slađa koja po svemu sudeći nema dobar odnos sa svojom ćerkom.

Na iznenađenje mnogih Slađa i Izabela često ulaze u žestoke sukobe, u kojima mlađa Alijoski prednjači sa uvredama i lošim komentarima koje iznosi na račun svoje majke.

Spekuliše se da je razlog njihov svađa upravo ljubomora i rivalitet, koji datira još od spolja, bar tako tvrdi Nikola Lakić, koji ističe da je više nego upoznat kakav odnos imaju majka i ćerka.

– Znam da se komentariše da se plašim da će kruna otići u ruke moje mame, ali to je takva nebuloza i to je bolesno.Mene samo nervira što moram često ovde da je podsećam, da je majka, da je sin gleda napolju i da mora voditi računa o čemu i kome priča – bila je iskrena Izabela.

Međutim, situacija se dodatno zakomplikovala, kada je većina takmičara došla do zaključka da zapravo postoje simpatije između Slađe i Nikole, i da je to ono što povređuje Izabelu, pa samim tim burno reaguje i ulazi u konflikte sa Slađom.

– To više ne želim da komentarišem, ko god da je to rekao, taj nije normalan – rekla je Izabela.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter