Izvor:
14.09.2018 u 20:02
0

DA SAM HTEO DA BUDE SA MNOM, BILA BI JER VOLI ONU STVAR VIŠE NEGO BILA ŠTA DRUGO: Mili ljut na Kristinu, jer ga ona ne želi pored sebe!

Kontroverzni višestruki takmičar rijalitija "Parovi", Milutin Radosavljević Mili podigao je prašinu odmah po ulasku u vilu.

Naime, Mili je poznat kao veliki zavodnik koga žene obožavaju, a već prve večeri je otkrio detalje intimnog odnosa koji je imao sa zvezdom devedesetih Voljenkom Ilić.

Istaknuti šarmer Milutin, osvojio je mnoge dame u rijalitiju, ali je u sedmu sezonu ušao slobodan u nadi da će pronaći ljubav.

Iako je istakao da mu se dopada Ivanija jer ga podseća na njegovu bivšu ljubav, mnogi takmičari komentarišu da je Mili ipak "bacio oko" na Kristinu.

Međutim Kristina nije zainteresovana za Radosavljevića, jer kako ističe ne sviđa joj se način na koji priča o ženama.

– Znam ja šta si radila po Nišu, voliš onu stvar više nego hleba da jedeš seljančuro jedna –

– Da sam hteo da budem sa njom, zbario bih je na keca, ali nisam zainteresovan za nju ni najmanje –

– Ja sam dama i nikada sebi ne bih dozvolila da budem sa patuljkom koji nema nikakve kriterijume.On bi bio i sa Žizelom, a ja sam za njega Boing – .

– Problem je što sam ga odbila, prvog dana se zakačio za mene i odbijanje ga je pogodili – rekla je Kristina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter