Izvor:
16.09.2018 u 07:43
0

NOĆ PROMENILA SVE: Lakić i Coka pred raskidom?! Neće više da trpi njene mrvice od osećanja!?

Tokom noći njih dvoje su popričali o njihovom odnosu.

Nikola Lakić ušao je u ljubavnu romansu sa vaspitačicom, Aleksandrom Cokom Tasić, što je izazvalo veliku pažnju što gledalaca, ali i porodice plavokose takmičarke.

Međutim, rešili su da se bore za svoju ljubav i time dokažu da su osećanja između njih prava, ali u svakom ljubavnom gnezdu postoje ljubavni jadi.

Lakić već danima ne dobija pažnju od njegove izabranice, kako navodi, te je hteo da je upozori:

Coko, ja ne mogu da grizem jedini za nas. Ako mi daješ mrvice, i ja ću početi tako da radim, to neće izaći na dobro – uplašeno je rekao Nikola.

Kako bi je malo razdrmao Lakić je nastavio da je upućuje u njihov dalji odnos, što je dodatno uznemirilo Coku, znajući da joj roditelji ne odobravaju vezu, ali je i u strahu da raskine, jer će ispasti da je njihova ljubav lažna, kako mnogi u vili komentarišu.

Želeći da je malo smiri, rekao joj je:

Neću se za sada povući od tebe, jer mi je lepo sa tobom, samo mislim da mi se nisi dovoljno dala, kao što sam se ja tebi. Hladnija si nego na početku, znam da je to zbog cele situacije, ali te molim da razmisliš o svemu, pa ćemo pričati

Da li je Coka shvatila grešku ili će ipak dati sebe malo više svom izabraniku?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter