Izvor:
16.09.2018 u 11:00
0

ZBOG OVOGA JE POLUDELA: Famozni poljubac zbog kojeg je letelo perje na sve strane! (VIDEO)

Najpoznatiji švaler u vili opet dominira!

Ivan Marinković povredio je svoju cimerku, zbog koje je izjavio da je osetio veliku ljubav:

Jecu volim najviše na svetu – izjavio je Marinković za Jelenu Ilić, novinarku po zadatku. Videvši poljubac između Kristine Delčev i Ivana, Ilićka je poludela, te je odmah otčala kod Dine Galorini da joj se požali, s obzriom na to da je i ona prošla kroz Ivanovu školu zavođenja.

Šta je, jesi li ljubomorna možda – dobacivao joj je Ivan, želeći da je isprovocira.

Ali ona nije odustajala, te je nastavila da se nervira i komentariše sa cimerima po vili o samom odnosu Ivaana prema njoj. Ono što je čudno jeste da je Jelena izjavila zajedno sa Marinkovićem, da će u novoj seriji vile napraviti novu rijaliti bebu, ali ovim postupkom stari stanar vile umanjio je šansu za to.

Dina je želela da je smiri rečima:

Meni je on ispočetka bio skroz zabavan, ali sam se prevarila, on je veliko đubre od čoveka

U videu koji sledi pogledajte famozni poljubac Ivana i Kristine, te prosudite da li je ovo opravdan razlog Jelenina ljubomore?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter