Izvor:
17.09.2018 u 11:32
0

POZNATI DENSER OTKRIO: Evo šta ga je sa oblaka spustilo na zemlju!

Baki, poznati denser , pevač i kreator hitova „Olovna ruka“ „Još pet minuta“ otkrio je šta ga je zapravo u životu spustilo sa oblaka na zemlju.

Anđela, Bakijeva ćerka koja ima 16 godina, a koju ju je Baki dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom, je njegovo najveće dostignuće. Ona je razlog njegovog kako on kaže „silaska sa oblaka“ i najveći pokretač.

Ma ja sam mislio da nikad neću da se smirim. Da ću zauvek da šaram i da menjam devojke, da se nikad neću smiriti. Ali kad sam dobio ćerku sve se promenilo. Moj odnos sa svima je bio drugačiji, pogotovo sa majkom.“ Podelio je Baki sa ostalim takmičarima.

Naime, Baki iza sebe ima neuspeli brak ali i mnoge neuspele veze.

Trenutno čeka drugo dete sa svojom izabranicom za koju kaže da je ne bi menjao ni zbog čega.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter