Izvor:
17.09.2018 u 12:10
0

ŠLEPA SE NA STARU SLAVU: Ružica Veljković zbog dugova u rijalitiju!

Ružica Veljković je pobednica četvrte sezone Parova.

Ona je važila za osobu od skandala, koja nema dlaake na jeziku, i koja ne preza od toga da iznese svoje mišljenje. Međutim, ova sedma sezona Ružicu, po svemu sudeći, neće podići na pijedestal.Njene društvene mreže vode njeni fanovi, ali ona sama nema privatne profile niti stranice.

Veljkovićeva zbog svoje veze koja je van vile, nema potpunu slobodu i njeno ponašanje je potpuno drugačije. Ali ono što je najviše iznenadilo njene fanove je pravi razlog njenog ulaska u ovu sezonu.

Rekla sam da nikad više neću ući u rijaliti, pa sam sad opet ovde. Imam neke nerazjašnjenje probleme i dugove napolju, a ovo je bio najbrži način da se svega toga rešim i da mi neko ne dahće za vrat zbog toga. Sama sam kriva, ali sve će se to uskoro rešiti“ rekla je Ružica.

Da li je to Ružicu ponela „slava“ pa se opustila previše ili samo ne zna da vodi svoje finansije?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter