Izvor:
18.09.2018 u 09:16
0

PRISETILI SE STARIH DANA, PA RASPLAMSALI STRASTI U SITNE SATE: Mili i Voljenka napravili HAOS u ostavi! Vrela akcija do ranih jutarnjih časova!

Voljenka Ilić i Milutin Radosavljević, ne kriju da se bili prijatelji za povremena intimna druženja.

Mili je već na samom ulasku u rijaliti istakao kako je Voljenka jedna od vatrenijih i perverznijih žena koje je imao:

– Žena je vatra, gipka, pokretna…Pa to je pucalo na sve strane –

Iako mu je denserka zamerila što je detaljno prepričavao njena seksualna umeća, Voljenka je sinoć pala na Milijevo višesatno ubeđivanje i prepustila se strastima.

Mili i Voljenka su akcijali do ranih jutarnjih časova i to u ostavi, a posle intimnog druženja, ostavili su haos za sobom.

Podsetićemo Vas da je Voljenka tokom jučerašnjeg dana pričala kako joj nedostaje Milorad, a potom čežnju za sekspilnim drvosečom zaboravila u Milijevim rukama.

U noći koja je iza nas, mnogi cimeri su se opustili i zaboravili na kamere, a kako će reagovati nakon puštenog VTR-a, ostaje da saznamo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter