Izvor:
18.09.2018 u 09:55
0

ILIJANA IMALA VIŠE SREĆE NEGO MILICA: Ne priznaje sex sa Božom, iako su ih takmičari raskrinkali!

U toku je još jedna jutarnja kafica sa komšinicom Zagom.

Takmičari sumiraju utiske sa sinoćne žurke, a ono što je svakako obeležilo noć koja je iza nas, svakako su vrele akcije naših učesnika.

Ilijana i Boža su nakon razmenjivanja nežnosti pred cimerima, otišli u tuš kabinu kako bi mogli da se prepuste strastima u potpunosti.

Zaga je pokušala da izvuče iz Ilijane detalje njenog sinoćnog druženja sa Božom, ali plavuša je sa osmehom negirala seks:

– Bila sam pod stresom dok je Dika bio tu, a sad sam se opustila.Mnogi bi želeli da je bilo seksa, ali ja tvrdim da se ništa pompezno nije desilo –

Međutim, Baki nije mogao da ćuti, te je ispričao šta je čuo:

– I ja tvrdim da je bilo seksa.Čuo sam uzdahe, a Dina i Ivanija su mi prenele o čemu je reč.Ušao sam u tuš kabinu i video telo uz telo –

Ilijana je izgleda imala više sreće nego Milica, jer je crnka želela da ponovi vrelu akciju sa bivšim dečkom, ali umesto nje, Boža se do ranih jutarnjih časova intimno družio sa Ilijanom Vagić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter