Izvor:
18.09.2018 u 22:46
0

ŽRTVOVAO ŽIVOT PRIJATELJA? BOŽA NIJE MARIO: Zbog svog zadovoljstva nije brinuo o drugima?! (FOTO)

Večerašnji ,,Parograf" promeniće sve.

Momak sa ulice, otvorio je dušu po ulasku, pa je ispričao deo svoje životne priče, ali sada je došlo vreme da se otkrije sve. Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, te je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Pre početka napomenuo je da ima veliku tremu jer je o sebi okrio najmračniju istoriju svog života.

Sledeće pitanje za Božu bilo je – Da li je istina da si ugrozio život svojih prijatelja zarad svog zadovljstva?

Boža je sebe predstavio kao opasnog momka ulica, svog vremena, koji voli brz život, s tim u vezi, na ovo pitanje dao je pozivitan odgovor.

Nije da sam žrtvovao njihov život, nego ja volim brzu vožnju i onda su se svi plašili da sednu sa mnom kad vozim kola – započeo je Milovanović, a onda je ispričao kako su ga prijatelji provalili, kad smeju da sednu sa njim:

Ali moji prijatelj sad znaju, s obzirom kakav život imam, često me sve to stigne i onda znaju da kada slušam neku baladu, onda smeju da sednu u kola, ali kada mi muzika probija zvučnike, ni slučajno

Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter