Izvor:
18.09.2018 u 23:57
0

SUROVO: Božidar je svojom pojavom ulivao strah! OD NJEGA SU SVI BEŽALI?! (FOTO)

Jedan od najintrigantnijih takmičara sedme sezone rijalitija ,,Parovi" Božidar Milovanović, pristao je da otkrije sve najmračnije tajne iz svog života.

Važi za momka koga je ulica odgajila, te mu je životna priča koju je rešio da podeli sa širokim auditorijumom, teško pala.

Treće pitanje glasi: Da li je istina da si primorao nekoga da se iseli iz tvog kraja, jer ti se zamerio?

Poznat po svojoj prošlosti, vremena u kojima je gradio svoj život, Boža karakteriše kao mračno vreme u kom je bilo samo pitanje da se preživi. Nije imao mira, turbulentna dešavanja tokom odrastanja, imao je teške odluke, kojih se ne ponosi, ali zbog svoje porodice morao je da ih uradi, kako bi ih zaštitio, ali i nahranio. Okretanje protiv zakona, kaže da je bila najteža odluka, ali da mu je to pomoglo da stvori imunitet u lošem društvu u kom se nalazio tokom tih godina.

Na pitanje odgovorio je potvrdno, ali je i objasnio o kome se tu radi, kao i razlog zbog čega je došlo do toga:

To je baš momak koji me je zavlačio za novac. Samo sam ga posavetovao da treba da se odseli, jer smo se zamerili, za to su svi znali, ali onda je počeo da se drogira, i otiplo je sve u drugom smeru. Posle toga, on je znao da može doći do problema ako bi se sreli ili ako bi sreo neko ko mene poznaje, tako da je najbolje za njega bilo da se skloni iz mog kraja

Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter